6 Comments

  1. Måste vara väldigt kul och intressant att följa byggarbetet med gångvägen över spåren. Själv har jag följt ett husbygge utanför mitt fönster i ett och halvt år nu. Väldigt intressant faktiskt. Från att de rev ett gammalt townhouse till ett sex våningar högt hus. Så mycket arbete för hand trodde jag inte man gjorde nuförtiden. Hoppas de är färdiga snart för ibland känns de lite störande klockan sju på morgonen när man sover som bäst 😉
    Ha en skön vecka Birgitta 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s